Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі за жорстоке вбивство заробітчанина

    

Зокрема, 3 квітня поточного року на одному з приватних будівництв в с. Гатне Києво-Святошинського району між 59-річним заробітчанином з Миколаївщини та 37-річним жителем Житомирщини, який працював різноробочим на цьому ж будівництві, виник конфлікт. Під час суперечки 37-річний обвинувачений наніс численні удари металевим кутком по голові потерпілого, від яких останній помер на місці події.

Зловмисник намагався приховати сліди вчиненого злочину, однак завдяки злагодженим діям працівників Києво-Святошинського відділу поліції та місцевої прокуратури був затриманим по «гарячим слідам». Обвинувачений виявився неодноразово судимим раніше, в тому числі, за вбивство.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою у вказаному кримінальному провадженні завершено досудове розслідування, а обвинувальний акт стосовно підозрюваного за п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) скеровано до суду.

Обвинувачений перебуває під варту. За скоєне йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2022