Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чоловік із зони проведення Антитерористичної операції привіз додому та незаконно зберігав зброю. Йому повідомлено про підозру (ФОТО)

    

Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України 35-річному жителю одного із сіл Бородянського району, який незаконно придбав, та зберігав боєприпаси.

Установлено, що підозрюваний в період з червня 2014 по травень 2015 року, точної дати та часу досудовим слідством не встановлено, перебуваючи в м. Дебальцево Донецької області, в зоні проведення Антитерористичної операції, незаконно придбав боєприпаси, а саме 25 набоїв до автоматичної зброї, чотири корпуси гранати Ф-1 та запали до них, реактивну протитанкову гранату та три шматка пластичної вибухової речовини, після чого перевіз їх до місця свого проживання в с. Луб’янка Бородянського району Київської області, де без відповідного дозволу незаконно зберігав у гаражному приміщенні за місцем свого проживання.

Під час проведеного санкціонованого обшуку вказані боєприпаси були вилучені працівниками поліції.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2304