Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито посадовців Бориспільської міської ради, які отримали неправомірну вигоду в сумі понад 60 000 гривень

    

Досудового розслідування встановлено, що один із заступників Бориспільського міського голови використовуючи своє службове становище у змові з іншими службовими особами Бориспільської міської ради організував злочинну схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди від суб’єктів підприємницької діяльності за укладання договорів підряду на виконання робіт, надання послуг, постачання товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти.

У подальшому, неправомірна вигода заступником Бориспільського міського голови розподілялася між іншими працівниками міської ради.

Прокуратурою Київської області спільно з ГУНП у Київській області за оперативного супроводження Управління захисту економіки в Київській області вказаних посадовців викрито. Наразі в Бориспільській міській раді, а також за місцем проживання їх службових осіб, тривають обшуки.

Готується вручення посадовцям повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб).

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2934