Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За жорстоке вбивство чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі

    

Прокурорами Фастівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя, обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вчинення вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в січні 2019 року у вечірній час 39-річний чоловік, діючи на ґрунті неприязних відносин, прийшов до місця проживання потерпілого, якого виявив відпочиваючим на ліжку в одній з кімнаті будинку. Відтак, діючи з прямим умислом, спрямованим на заподіяння смерті іншій людині, обвинувачений підібрав в приміщенні будинку ніж та ним завдав потерпілому двадцять чотири удари в область голови та тулуба, таким чином спричинивши множинні рани обличчя, шиї і грудної клітки.

В подальшому обвинувачений щоб бути впевненим, що він таки вбив чоловіка ще наніс йому тупим предметом не менше двох ударів в голову. Внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень смерть потерпілого настала на місці події.

У ході досудового розслідування обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який наразі судом продовжено.

За вчинення вказаного злочину обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2141