Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Державному реєстратору оголосили підозру за незаконну реєстрацію прав власності на земельні ділянки вартістю 1,6 млн грн

    

Прокуратурою Київської області оголошено про підозру 38-річній мешканці Васильківського району Київської області за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, тобто, умисне з метою одержання неправомірної вигоди для іншої фізичної особи використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки).

Встановлено, що в червні 2016 року підозрювана, будучи на посаді державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, без участі та відома громадян чи їх уповноважених представників зареєструвала на них право власності на земельні ділянки, які розташовані на території міста Києва.

 

Таким чином, унаслідок протиправних дій державного реєстратора територіальна громада міста Києва втратила землі ринковою вартістю 1,6 млн грн.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2091