Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Задоволено позов прокуратури про розірвання з недобросовісним підприємцем договору на будівництво дитячого садка в м. Бориспіль вартістю 42 млн грн

    

Господарським судом Київської області задоволено позов Бориспільської місцевої прокуратури до приватного підприємства про розірвання договору про закупівлю послуг з будівельних робіт по об'єкту дитячого садка у м. Бориспіль на суму 42 млн грн.

Ще в 2017 році, за результатами проведеної процедури закупівлі, між Управлінням капітального будівництва Бориспільської міської ради та приватним підприємством укладено договір по виконанню будівельних робіт по об'єкту дитячого садка зі строком дії до 31.12.2019 року.

Проте, приватне підприємство своїх зобов’язань не виконало, у встановлені календарні графіки, а саме до кінця І кварталу 2019 року, визначені роботи так і не провело. Майже за три роки суб’єкт господарювання здійснив робіт лише на 2,3 млн грн.

У зв'язку з цим, Бориспільською місцевою прокуратурою скеровано до Господарського суду Київської області позовну заяву про розірвання з вищевказаним підприємством договору про закупівлю послуг з будівництва дошкільного навчального закладу, яку судом задоволено.

 

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2250