Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який в домашніх умовах виготовляв амфетамін з метою збуту

    

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури слідчим відділом Броварського ВП ГУ НП в Київській області встановлено, що 43-річний чоловік в дачному будинку у одному з населених пунктів Броварського району, організував місце, для незаконного виготовлення психотропної речовини – амфетаміну в особливо великих розмірах, яку виготовляв на спеціальному обладнанні з метою збуту.

В рамках досудового розслідування на території домоволодіння та його підвального та підсобних приміщеннях проведено невідкладний обшук і вилучено пристосовані до виготовлення психотропних речовин предмети та амфетамін, а також 20 боєприпасів до нарізної вогнепальної зброї.

На даний час, за процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано до суду для розгляду по суті.

Його дії кваліфіковано за ч.1 ст.317 (утримання місця для незаконного виготовлення психотропних речовин); ч.2 ст.313 (виготовлення, придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, особою яка раніше вчинила злочин передбачений ст. 317 КК України); ч.3 ст.307 (незаконне виготовлення та зберігання психотропної речовини, з метою збуту, у особливо великих розмірах); ч.2 ст.309 (незаконне виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – екстракт канабісу, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 317) та ч.1 ст.263 (незаконне придбання та зберігання бойових припасів, без передбаченого законом дозволу) КК України.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2265