Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Черговий нелегальний автогазозаправний пункт припинив свою діяльність у м. Васильків (ФОТО)

    

Органи прокуратури Київської області продовжують вживати заходи щодо протидії нелегальному функціонуванню автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території регіону.

У ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Києво-Святошинською місцевою прокуратурою та слідчими Васильківського відділу поліції в Київській області проведено санкціонований обшук на незаконній АЗС в м. Васильків.

Як і в попередніх випадках, підпільна автозаправка здійснювала реалізацію скрапленого газу без оформлених належним чином дозвільних документів. Відповідні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також були відсутні.

За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправні колонки для відпуску скрапленого газу. На даний час до суду подано клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна.

 

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1812