Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Органами прокуратури Київської області подано позов про стягнення з підприємства 5,2 млн грн заборгованості за оренду землі

    

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою Київської області за результатами вивчення інформації отриманої від Північного офісу Державної аудиторської служби України та Лебедівської сільської ради встановлено, що приватне підприємство з жовтня 2017 року згідно двох договорів оренди, укладених з Вишгородською районною державною адміністрацією, орендувало дві земельні ділянки загальною площею 10 га на території с. Лебедівка, однак кошти за їх оренду не сплачувало.

У загальному за двома договорами оренди заборгованість перед Лебедівською сільською радою становить 3,6 грн., а зі штрафними санкціями складає 5,2 млн. грн.

З огляду на це, Вишгородською районною державною адміністрацією у липні 2018 укладено з приватним підприємством угоди про розірвання договорів оренди вказаних земельних ділянок.

В свою чергу, Києво-Святошинською місцевою прокуратурою до Вишгородського районного суду подано позовну заяву до приватного підприємства про стягнення заборгованої орендної плати у розмірі 5, 2 млн грн.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2128