Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До 7 років позбавлення волі засуджено чоловіка за розбійний напад на сім’ю

    

Прокурорами Фастівської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло).

У ході судового розгляду встановлено, що 56-річний житель міста Київ в липні 2017 року, в нічну пору доби, за попередньою змовою з трьома товаришами проникли через вікно у житло потерпілих. Вони забігли до кімнати, в якій перебували чоловік та дружина і з метою припинення їх опору, пластиковими хомутами зв’язали руки та ноги та наносили тілесні ушкодження.

У той же час обвинувачений відкрито заволодів майном потерпілих, а саме золотими прикрасами та грошовими коштами у розмірі 4000 доларів США.

Проте, з місця вчинення злочину йому втекти не вдалось, оскільки був затриманий працівниками поліції.

Зважаючи на складність кримінального провадження, об’ємність доказів, зібраних в ході досудового розслідування та часткове визнання вини, судовий розгляд тривав понад рік. Однак, злочинець за свої дії таки отримав покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є у його власності.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2034