Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині затримано молоду дівчину за підозрою в торгівлі наркотиками. В її будинку виявлено та вилучено пакети з наркотичними речовинами (ФОТО)

    

Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури в ході здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України, за участю співробітників Вишгородського ВП ГУ НП в Київській області проведено санкціонований обшук в смт. Димер Вишгородського району Київської області за місцем проживання особи, яка може мати стосунок до розповсюдження наркотиків.

В ході обшуку виявлено 60 пакетів «амфетаміну», які вона придбала та зберігала з метою збуту на території Вишгородського району, а також грошові кошти.

Наразі її затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їй готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а саме у виготовлені, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Прокуратурою також готується клопотання в суд про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 1417