Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Посадову особу Богуславської ЦРЛ визнано винним за вчинення адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією

    

За неповідомлення та прийняття рішення в умовах реального конфлікту інтересів посадовця медичного закладу визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень передбачених ч.ч.1, 2 ст.172-7 КУпАП (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Встановлено, що вищевказана особа прийняла рішення про преміювання своєї дружини, водночас у встановленому законом порядку не повідомив Богуславську районну раду Київської області про наявність у нього реального конфлікту інтересів при прийнятті вказаного рішення, як того вимагає ЗУ «Про запобігання корупції».

Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури в суді доведено його провину у вчиненні адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією.

 

Довідково: реальний конфлікт інтересів - суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об’єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи невчинення дій під час виконання зазначених повноважень.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1890