Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронцями Київщини розкрито вбивство, вчинене 2 роки тому. Тоді жертву вбивали 4 осіб, нанісши 40 ножових ударів

    

Завдяки злагодженій роботі прокуратури та органів поліції Києво-Святошинського району вдалось розкрити злочини, скоєні в минулих роках.

Йдеться про умисне вбивство та незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинені за попередньою змовою групою осіб поєднаному з насильством.

Встановлено, що в квітні 2016 року 24-річний підозрюваний, спільно з невстановленою досудовим розслідуванням особою та двома обвинуваченими (обвинувальні акти їм було вручено за вчинення вказаних злочинів у вересні 2016 року і наразі триває судовий розгляд) перебував в автомобілі потерпілого в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.

З метою заволодіння його авто зловмисник почав душити жертву, а інший - утримував його. Однак, потерпілий вирвався та вибіг з салону автомобіля.

Після цього, двоє з них наздогнали його та нанесли близько 20 ударів ножем в шию, грудну клітку та живіт, при тому, один співучасник злочину – тримав хлопця щоб він не чинив опору. На цьому вони не зупинились і нанесли потерпілому ще 20 ножових ударів. У подальшому заволоділи автомобілем жертви.

Від отриманих тілесних ушкоджень на 13 день перебування в лікарні потерпілий помер.

Нещодавно, 13 березня підозрюваного у вчиненні вказаних злочинів затримали у Вінницькій області під час нападу на працівника поліції.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 115 КК України, тобто у вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб та за ч. 3 ст. 289 КК України, а саме незаконному заволодінні транспортним засобом вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого.

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2180