Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На лаві підсудних опинилися двоє керівників слідчих відділів ДФС у Київській області за одержання від адвоката 3 тис доларів США хабара

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою особою в інтересах третьої особи, будь-яких дій, з використанням свого службового становища, вчиненного за попередньою змовою групою осіб) стосовно начальника третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області та його заступника.

В ході досудового розслідування встановлено, що вказані службові особи, які займають відповідальне становище, отримали від адвоката неправомірну вигоду в сумі 3 000 тисячі доларів США за не притягнення його підзахисного до кримінальної відповідальності.

За скоєне кримінальне правопорушення обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2374