Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура через суд змусила товариство сплатити до місцевого бюджету пайовий внесок у розмірі майже 1,3 млн грн

    

Рішенням господарського суду Київської області задоволено позов прокуратури області поданого в інтересах Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району про стягнення з суб’єкта господарювання заборгованості за договором пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

Встановлено, що між Софіївсько-Борщагівською сільською радою та товариством, як замовником будівництва, укладено договір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села. Відповідно до умов договору на спеціальний рахунок місцевого бюджету підприємство мало перерахувати 1 млн 270 тис грн грошових коштів. Однак, відповідач не в повному обсязі виконав взяті на себе зобов’язання.

Відтак, за результатами вжитих прокуратурою Київської області заходів щодо виконання вказаного судового рішення, товариством в повному обсязі сплачено до бюджету Софіївсько-Борщагівської сільської ради вказану заборгованість та накладені штрафні санкції.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2334