Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Київській області водій, який незаконно передавав наркотичні засоби у місця позбавлення волі, залишиться там у найближчі 6 років

    

За наполегливої позиції в суді державного обвинувача Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури Київської області, до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі).

Останній, працював водієм підприємства, яке постачало продукти харчування до «Березанської виправної колонії № 95» та мав перепустку на проїзд до охоронюваної зони установи.

Встановлено, що жовтні 2017 року зловмисник вступив у позаслужбові стосунки із засудженими, які запропонували останньому передати на територію установи наркотичний засіб - канабіс. Погодившись, чоловік поїхав на своєму службовому автомобілі до Яготинського району, де нарвав стебла конопель, висушив їх та перетер. З метою передачі забороненої речовини засудженим, помістив її у паперовий згорток та на службовому автомобілі приїхав до виправної колонії. Однак, в охоронюваній зоні установи працівниками оперативного відділу Березанської ВК№ 95 провели особистий огляд водія, в ході якого виявили наркотичну речовину.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2410