Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До 5 років позбавлення волі засуджено працівника Білоцерківської виправної колонії № 35, який за хабарі передавав в'язням заборонені предмети

    

Прокуратурою Київської області в минулому році напрвлено до суду 54 обвинувальні акти щодо корупційних кримінальних правопорушень. За результатами їх судового розгляду ухвалено 12 рішень, у 5 - засудженим призначено реальну міру покарання.

До прикладу, Білоцерківським міськрайонним судом засуджено інспектора відділу нагляду і безпеки Білоцерківської виправної колонії № 35, який в порушення своїх службових обов’язків, за неправомірну вигоду, з метою власного незаконного збагачення здійснив передачу психотропної речовини та заборонених предметів у місця позбавлення волі. Зловмиснику судом призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади на строк 3 роки.

Крім того, Бориспільським міськрайонним судом до реальної міри покарання засуджено хабародавця, який намагався шляхом надання неправомірної вигоди працівнику патрульної поліції врятувати свого пасинка від складання відносно нього протоколу за вчинення адміністративного правопорушення.

Першочерговою метою роботи органів прокуратури Київської області залишається протидія корупційним злочинам, з метою щоб кожна особа, яка вчинила корупційне правопорушення понесла справедливе покарання.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2116