Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру ще одному працівнику поліції у незаконному заволодінні транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб

    

Як уже повідомлялось раніше, за процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУ СБ України у м. Києві та Київській області за оперативного супроводу Київського обласного управління ДВБ НП України розслідується кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.3. ст.368 та ч.2. ст.289 КК України.

Йдеться про незаконне заволодіння працівниками поліції транспортним засобом, який перебуває на балансі одного із литовських підприємств. Кім того, слідством встановлено, що після заволодіння вказаним автомобілем його продано третім особам.

Під час досудового розслідування було повідомлено про підозру інспектору сектору реагування патрульної поліції №2 Бориспільського відділу поліції ГУ НП в Київській області, у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, тобто у незаконному заволодінні транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб. Перевірялась можлива причетність до вчинення даного кримінального правопорушення інших працівників поліції.

Відтак, сьогодні, 8 лютого, прокуратурою погоджено повідомлення про підозру ще одному поліцейському сектору реагування патрульної поліції №4 Бориспільського відділу поліції ГУ НП в Київській області за ч.2 ст.289 КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2305