Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині повідомлено про підозру бухгалтеру, який спричинив товариству збитків на загальну суму понад 1,5 мільйонів гривень

    

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру бухгалтеру товариства з обмеженою відповідальністю у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч. 3 ст. 191  (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена повторно) КК України.

Встановлено, що в період часу з грудня 2016 року по лютий 2018 року підозрюваний систематично, з метою незаконного особистого збагачення, за допомогою електронного ключа до банківського рахунку, перераховував на рахунок іншого товариства грошові кошти на підставі неіснуючих договорів.

У подальшому, вказаними коштами чоловік розпорядився на власний розсуд.

Внаслідок вказаних протиправних дій товариству спричинено збитки  в сумі понад 1,5 млн. грн.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2224