Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затримано службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на отриманні неправомірної вигоди – 5 тис. доларів США. ФОТО

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області спільно з оперативними працівниками ДЗЕ Національної поліції України, слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди викрито головного спеціаліста відділу управління державної власності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Так, службовець вимагав у суб’єкта господарської діяльності неправомірну вигоду в сумі 5 тисяч доларів США, яку отримав через посередника. За вказані кошти чоловік обіцяв прийняти позитивне рішення щодо надання в оренду приміщення державного підприємства.

Сьогодні, 11.01.2019 працівника міністерства затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, по закінченню яких будуть вирішуватись питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України та обрання запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

   

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 4196