Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру 34-річному чоловіку за зберігання та збут особливо небезпечного наркотичного засобу на території Переяслав-Хмельницького району

    

За процесуального керівництва Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 34-річному чоловіку  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Установлено, що раніше судимий житель Переяслав-Хмельницького району збував наркотичний засіб – опій ацетильований. При цьому правопорушник особисто в телефонному режимі домовлявся із покупцями про продаж наркотичної речовини та передавав її за грошову винагороду.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України під час незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2704