Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура зупинила нелегальну діяльність 7 автогазозаправних пунктів на території Ірпінського регіону (ФОТО)

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом незаконної діяльності автогазозаправних пунктів на території Ірпінського регіону.

За результатами проведення слідчих дій на території міста Ірпінь, а також селищ Гостомель, Коцюбинське та Ворзель припинено незаконну діяльність 7 автогазозаправних пунктів.

У ході досудового розслідування встановлено, що вказані нелегальні автогазозаправні пункти здійснюють реалізацію скрапленого газу без оформлених належним чином дозвільних документів, протиправна  діяльність яких становить загрозу для життя та здоров’я громадян.

Злочинні дії суб’єктів господарювання кваліфіковано за  ч. 1 ст. 272 КК України, а саме порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого.

Досудове розслідування триває.

          

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2898