Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура продовжує боротьбу з нелегальними автозаправками – припинено діяльність п'яти АЗС на території Фастівського та Бородянського районів

    

Прокуратура Київської області продовжує протидію нелегальному функціонуванню автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів у регіоні.

За результатами вжитих заходів на території Фастівського та Бородянського районів припинено функціонування 5 нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Фастівською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УЗЕ ДЗЕ НП України в Київській області проведено санкціоновані обшуки на нелегальних АЗС, які функціонували на території вказаних районів та на яких протиправно, без належних дозволів здійснювалася реалізація скрапленого газу та дизельного палива.

За результатами проведених санкціонаваних обшуків виявлено та вилучено газозаправне обладнання, резервуари для зберігання дизельного палива, насосні станції, автозаправні колонки, фіскальні чеки та касові апарати.

Досудове розслідування, розпочате за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою за ч. 1 ст. 272 КК України, триває.

Робота на вказаному напрямку триває.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3094