Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть 28-річного рецидивіста за вчинення крадіжок та розбою в м. Біла Церква

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 28-річного чоловіка, який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення, вчинена повторно) та ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) КК України.

Установлено, що чоловік, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійних нападів, проник у приміщення одного із медичних центрів м. Біла Церква, звідки таємно викрав мобільний телефон потерпілої.

Також, перебуваючи на території дитячого майданчику, зловмисник здійснив крадіжку грошових коштів та телефону потерпілого.

Крім цього, в жовтні поточного року, знаходячись на території залізничного вокзалу міста, чоловік напав із ножем на двох перехожих і забрав у них мобільні телефони та гроші.

Усього злочинними діями обвинуваченого потерпілим завдано майнової шкоди на суму майже 25 тис грн.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень чоловіку загрожує покарання у виді  позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2444