Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування відносно майстра лісу, який одержав хабар в розмірі 8 160 гривень

    

Прокуратурою Київської області закінчено досудове розслідування та затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно майстра лісу, який на початку вересня поточного року, перебуваючи на посаді виконувача обов'язків головного лісничого в Переяслав-Хмельницькому районі, одержав неправомірну вигоду в розмірі 8 160 гривень від громадянина за сприяння в отриманні лісопродукції.

Наразі за процесуального керівництва Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури триває судовий розгляд за обвинуваченням службовця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді штрафу від 1 000 до 1 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2377