Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області перекрито міжрегіональний канал збуту наркотичних засобів під «кришуванням» кримінального авторитета (ФОТО)

    

Прокуратурою Київської області за тісної взаємодії з УПН ГУ НП в Київській області та СУ ГУ НП в області знешкоджене організоване злочинне угрупування, яке займалось збутом наркотичних засобів на території Київської області.

          

Так, організована злочинна група, здійснювала збут наркотичних засобів, а саме «елітної марихуани», на території області під «кришуванням» кримінального авторитета, який контролював наркоторговців та отримані кошти від злочинної діяльності передавав до так званого «общака».

Крім того, правоохоронцями виявлено канал постачання наркотичних засобів та затримано постачальника на території Кіровоградської області.

          

У ході проведення санкціонованих обшуків, у різних областях країни, виявлено та вилучено майже кілограм наркотичного засобу «метадон», понад 20 кг марихуани, загальна вартість якої на «чорному ринку» складає 2 мільйони гривень, бойові гранати РГД, обріз рушниці та боєприпаси.

          

Наразі, всіх учасників злочинного угрупування затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів).

На даний час вирішується питання щодо обрання затриманим особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2048