Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київщини грошові кошти у розмірі 512 тис грн, сплачені підозрюваним у виді застави, повністю звернуто в дохід держави

    

Установлено, що за клопотанням Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави в розмірі 512 тис грн двом підозрюваним особам, які у травні минулого року, перебуваючи у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, за попередньо змовою між собою, вчинили незаконне заволодіння транспортним засобом  «Ноnda CR-V».

Дії чоловіків кваліфіковано за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинені за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Під час досудового розслідування один із підозрюваних, вніс заставу в розмірі 512 тис грн та вибув із слідчого ізолятора за місцем свого проживання. Однак, встановлено, що останній систематично невиконував умови застави. 

Реагуючи на порушення, місцевою прокуратурою скеровано до суду клопотання щодо звернення застави в дохід держави, яке судом повністю задоволено.

Наразі на виконання ухвали суду, грошові кошти у розмірі 512 тис грн, сплачені  підозрюваним у виді застави, повністю звернуто в дохід держави

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2458