Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київської області засуджено 25-річного чоловіка до покарання у виді 4 років позбавлення волі за вчинені злочини проти власності

    

Броварською місцевою прокуратурою встановлено, що раніше судимий за вчинення злочинів проти власності 25-річний молодик, якого за попереднім вироком суд звільнив від відбування покарання з випробуванням, повторно вчинив низку крадіжок та шахрайство на території м. Бровари.

Так, вказаний зловмисник викрадав з автомобілів акумулятори, а також здійснював крадіжки велосипедів та мобільних телефонів. Крім цього, зловживаючи довірою потерпілого, чоловік заволодів майном останнього. Таким чином, завдав збитків громадянам на загальну суму майже 20 тисяч гривень.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно) КК України.

Завдяки якісному підтриманню місцевою прокуратурою обвинувачення, чоловіка визнано винуватим у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень та засуджено до справедливої міри покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2818