Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно особи, яка надала неправомірну вигоду в розмірі 1 450 доларів США працівнику правоохоронного органу за безперешкодний перетин через державний кордон України громадян Індії

    

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно 36-річного уродженця Пакистану, який надав неправомірну вигоду в розмірі 1 450 доларів США працівнику правоохоронного  органу за сприяння щодо безперешкодного перетину державного кордону України трьома громадянами Республіки Індія.

Нагадаємо, що в кінці серпня, Броварською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УБЗПТЛ ГУНП в Київській області та Броварського ВП ГУНП в області на території міжнародного аеропорту «Бориспіль» вказану особу затримано у порядку ст. 208 КПК України, під час передачі неправомірної вигоди.

У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений разом із невстановленою досудовим розслідуванням особою займався організацією незаконного переправлення через державний кордон України іноземців та осіб без громадянства за грошові кошти.

Дії особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 332 (закінчений замах на незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 369 (надання службовій особі неправомірної вигоди, за вчинення дій службовою особою в інтересах того хто надає таку вигоду з використанням наданої їй влади чи службового становища) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2727