Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області взято під варту чоловіка, який незаконно утримував у будинку 28 громадян Соціалістичної Республіки Вєтнам

kk

У пятницю, 26 жовтня, за клопотанням Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці чоловіку, який за попередньою змовою з невстановленими особами, упродовж трьох останніх місяців, незаконно утримував у будинку в смт. Глеваха Васильківського району 28 громадян Соціалістичної Республіки Вєтнам проти їх волі.

Так, застосовуючи до потерпілих погрози та фізичне насильство, зловмисник використовував їх як робочу силу на території вказаного домоволодіння.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне порзбавлення волі та викрадення двох чи більше осіб) та ч. 2 ст. 332 (незаконне перенаправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наразі досудове розслідування триває, встановлюється причетність інших осіб до скоєного злочину.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2545