Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області припинено діяльність міжрегіонального центру мінімізації митних платежів, незаконними діями якого завдано Державному бюджету України збитків на суму понад 15 млн грн (ФОТО)

    

Прокуратурою Київської області спільно зі слідчими та оперативними працівниками ГУ ДФС у Київській області виявлено, задокументовано та припинено діяльність міжрегіонального центру мінімізації митних платежів, внаслідок протиправних дій якого упродовж 2017-2018 років завдано збитків Державному бюджету України на суму понад 15 млн грн.

          

У ході досудового розслідування кримінального провадження проведено понад 40 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, у транспортних засобах, у офісних приміщенях на території  Київської, Харківської, Одеської областей та м. Києва.

          

За результатами яких, виявлено та вилучено документи фінансово-господарської діяльності, комп’ютери, електронні носії інформації, понад 30 печаток та грошові кошти отримані протиправним шляхом в сумі майже 10 млн грн.

          

Крім того, на банківські рахунки фіктивних суб'єктів підприємницької діяльності накладено арешти.

Досудове розслідування розпочате за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, в особливо великих розмірах) КК України триває.

Наразі слідчі дії тривають.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3622