Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Підозрюваного, який на підприємстві в Іванківському районі з рушниці застрелив 32-річного потерпілого та намагався вбити ще двох осіб, оголошено в розшук

    

За процесуального керівництва Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 45-річному  чоловіку, який  на підприємстві в с. Олізарівка Іванківського району з рушниці застрелив чоловіка та намагався вбити ще двох осіб.

Установлено, що підозрюваний, на грунті неприязні відносини, вирішив позбавити життя трьох працівників підприємства. Взявши із собою рушницю, прийшов до приміщення столової, де перебували двоє потерпілих та здійснив по них декілька пострілів, однак чоловікам вдалось втекти.    

У подальшому, зловмисник, продовжив свої злочинні дії та здійснив декілька прицільних пострілів по 32-річному потерпілому, від яких останній помер на місці події.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

Враховуючи, що підозрюваний з місця події зник, останнього оголошено в розшук.

На даний час вживаються всі заходи для встановлення місцезнаходження зловмисника та доставлення його в суд для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3534