Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомленно про підозру горе-матері, яка ухилилась від виконання обов’язків по догляду за двома малолітніми дітьми, в результаті чого 3-річна дитина загинули під час пожежі

    

Установлено, що в серпні поточного року 27-річна жінка за місцем проживання в одному із сіл Баришівського району залишила без нагляду в будинку двох малолітніх дітей та пішла до свого знайомого вживати спиртні напої.

У подальшому, внаслідок замикання проводки відбулося загорання будинку, де перебували малолітні діти. Так, 5-річний хлопчик покинув будинок через вікно та йому вдалося врятуватися, а його 3-річний брат загинув від отруєння чадним газом. На місце події матір прибула у стані алкогольного сп’яніння.

У ході досудового розслідування встановлено, що матір постійно залишала дітей вдома самих, систематично вживає алкогольні напої, ухиляється від обов’язків з виховання та догляду за дітьми.

Баришівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру жінці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Підозрюваній загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2208