Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заступником прокурора області проведено особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в державній установі Кагарлицька виправна колонія № 115

    

У середу, 10 жовтня, заступником прокурора області Єфремовим С.О. та начальником відділу прокуратури області Колбом І.О. проведено особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в державній установі Кагарлицька виправна колонія № 115.

За результатами вказаного прийому організовано розгляд звернень з питань застосування умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, заміни невідбутої частини покарання більш м'яким та з інших питань, з якими зверталися засуджені.

Крім того, в діяльності виправної установи виявлено численні порушення щодо повноти проведення соціально-виховної роботи із засудженими та незабезпечення належних режимних вимог. Також мають місце випадки безпідставного притягнення засуджених до дисциплінарної відповідальності.

Реагуючи на вищевказані порушення, прокуратурою області підготовлено вказівку начальнику Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Робота щодо забезпечення дотримання прав засуджених осіб в установах виконання покарань продовжується та перебуває на особливому контролі керівництва регіональної прокуратури.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2197