Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру горе-матері, яка канцелярським ножем намагалась вбити свого малолітнього сина

    

Установлено, що у вересні поточного року 41-річна жінка, перебуваючи за місцем свого проживання в м. Біла Церква в депресивному стані, викликаним скрутним матеріальним становищем, вирішила вбити свого 13-річного сина.  

Горе-мати взяла канцелярський ніж та, підійшовши до ліжка свого малолітнього сина, який на той час спав, нанесла йому один поріз по шиї. У цей час, потерпілий прокинувся та, відштовхнувши від себе матір, сховався до ванної кімнати. Після цього, жінка мала намір покінчити життя самогубством, проте викликала швидку медичну допомогу.

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне вбивство малолітньої дитини) КК України.

Місцевою прокуратурою до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3360