Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області у дохід держави звернуто понад півмільйона гривень з підозрюваного за невиконанням покладених на нього обов’язків

    

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом чоловікам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинені за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Так, за клопотанням місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави в розмірі 512 тис грн двом підозрюваним особам, які у травні минулого року, перебуваючи у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, за попередньо змовою між собою, вчинили незаконне заволодіння транспортним засобом  «Ноnda CR-V».

Під час досудового розслідування один із підозрюваних, вніс заставу в розмірі 512 тис грн та вибув із слідчого ізолятора за місцем свого проживання. Однак, встановлено, що останній систематично порушує умови застави. 

Принципово реагуючи на порушення, місцевою прокуратурою скеровано до суду клопотання щодо звернення застави в дохід держави. Клопотання прокуратури задоволено судом повністю. Наразі грошові кошти у розмірі 512 тис грн звернуто в дохід держави.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2228