Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області за фактом ухилення від сплати забудовником коштів пайової участі на користь територіальної громади Броварського району, розпочато кримінальне провадження

    

Броварською місцевою прокуратурою, під час встановлення підстав для вжиття заходів представницького характру щодо сплати забудовниками коштів пайової участі, виявлено порушення законодавства.

Установлено, що одним із забудовників у декларацію про готовність до експлуатації закінченого будівництвом об’єкта у 2016 році внесено завідомо неправдиву інформацію щодо сплати у повному обсязі коштів пайової участі в сумі понад 100 тис грн.

Однак, вказані кошти забудовником не сплачувались та не надходили на рахунок Богданівської сільської ради.

За вказаним фактом Броварською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 (підроблення офіційного документа) КК України.

На даний час, місцевою прокуратурою вирішується питання щодо  вжиття заходів представницького характеру про стягнення грошових коштів у сумі понад 100 тис грн  на користь територіальної громади Богданівської сільської ради. 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2849