Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно 4 осіб, які обвинувачуються в замовному вбивстві багатодітної матері з м. Фастів

    

За процесуального керівництва Фастівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно чотирьох осіб у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого п. 4, 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене на замовлення, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Нагадаємо, резонансне та зухвале вбивство 42-річної потерпілої з м. Фастів замовила жінка 1963 р.н. У ході досудового розслідування встановлено, що замовниця вбивства тривалий час намагалася відібрати у потерпілої бізнес, який залишився після смерті її чоловіка. У подальшому, зловмисниця вирішила вбити потерпілу, сплативши за це кошти у сумі 12 тисяч доларів США. Кілер, який мав це зробити, забрав кошти і зник, а тому замовниця почала вимагати у чоловіка, який підшукував кілера, вбити багатодітну матір.

Так, у березні поточного року, підстерігши жінку біля дитячого садочку чоловік наніс останній 25 ударів ножем, після чого сів в автівку, в якій його чекав син, та залишив місце вчинення злочину.

Завдяки комплексу вжитих заходів органів прокуратури Київської області та поліції у порядку ст. 208 КПК України затримано виконавця вказаного злочину, організатора зухвалого вбивства, а також двох пособників.

Наразі за клопотанням місцевої прокуратури обвинуваченні перебувають під вартою.

Обвинуваченим у вчиненні вказаного кримінального правопорушення загрожує максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 6454