Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру та взято під варту 61-річного чоловіка, який на відмову потерпілого повернути горілку, забив його до смерті

    

Установлено, що у серпні поточного року, двоє чоловіків у м. Березань вживали алкогольні напої, де між ними виникла сварка. У ході якої, один із чоловіків почав вимагати від потерпілого повернути горілку, яку той випив.

Так, зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав наносити чоловіку руками удари по голові та грудній клітині, від чого потерпілий впав на поріг дверей будинку, при цьому зловмисник  завдав ще декілька ударів руками по грудній клітині та голові потерпілого. Від завданих тілесних ушкоджень чоловік  помер.

За процесуального керівництва Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури 61-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2386