Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затримано іноземця, який надав неправомірну вигоду в розмірі 1 450 доларів США працівнику правоохоронного органу за неперешкоджання у переправленні через державний кордон України мешканців Індії, Пакистану та Бангладешу (ФОТО)

    

У середу, 29 серпня, Броварською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УБЗПТЛ ГУНП в Київській області та Броварського ВП ГУНП в Київській області затримано 36-річного громадянина Ісламської Республіки Пакистан, який надав неправомірну вигоду в розмірі 1 450 доларів США працівнику правоохоронного  органу за неперешкоджання у незаконному переправленні через державний кордон України мешканців Республіки Індія, Ісламської Республіки Пакистан та Народної Республіки Бангладеш.

           

У ході досудового розслідування встановлено, що іноземець займався організацією незаконного переправлення через державний кордон осіб, які мали намір перетнути державний кордон України з метою їх подальшої легалізації в країнах Європейського Союзу.

                                   

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України під час передачі неправомірної вигоди працівнику правоохоронного органу у вигляді 1450 доларів США та спроби переправлення через державний кордон України вказаних осіб.

        

 

У ході проведення невідкладного  обшуку за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено грошові кошти, документи та комп'ютерну техніку.

На даний час тривають першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх обставин вчинених кримінальних правопорушень, а також вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування за. ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб) КК України та ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) КК України триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2516