Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області колишнього голову районного суду області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    

Установлено, що колишній голова одного із районних судів Київської області, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно, без поважних причин, подав електронну декларацію «Перед звільненням».

Володарським відділом Білоцерківської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Завдяки професійній та принциповій позиції органів прокуратури області судом першої інстанції колишнього голову суду визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2612