Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно 38-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння три роки тому вбив свою співмешканку та закопав її тіло на присадибній ділянці

    

Установлено, що взимку 2015 року між співмешканцями виникла сварка під час якої чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підійшов до жінки та задушив останню. Після цього, з метою приховання злочину, чоловік переніс тіло потерпілої на територію присадибної ділянки та закопав.

Потерпіла 1978 року народження не мала родичів та друзів, а тому з заявою про її зникнення ніхто не звертався до правоохоронних органів.

Під час відпрацювання оперативної інформації встановлено, що до скоєного злочину причетний чоловік 1980 року народження, якого затримано в м. Одеса при скоєнні іншого злочину, а саме крадіжки.

За клопотанням прокуратури чоловік під час досудового розслідування перебував під вартою.

За процесуального керівництва Володарського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2356