Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області територіальній громаді Васильківського району реально повернуто земельну ділянку вартістю понад 700 тисяч гривень

    

Установлено, що колишнім головою Іванковичівської сільської ради підроблено рішення органу місцевого самоврядування про передачу у приватну власність  фізичній особі земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, на підставі якого вказана особа отримала державний акт.

За принципової позиції Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом задоволено позовні вимоги прокуратури та визнано недійсним державний акт на право приватної власності на земельну ділянку і скасовано його державну реєстрацію.

Наразі місцевою прокуратурою вжито відповідних заходів щодо виконання вказаного судового рішення та скасовано право приватної власності фізичної особи на земельну ділянку площею 0,25 га вартістю понад 700 тисяч гривень.

Таким чином, прокуратура повернула територіальній громаді с. Іванковичі Васильківського району незаконно відведену земельну ділянку.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2445