Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затверджено обвинувальний акт відносно рецидивіста, який під виглядом лікаря зайшов до квартири літньої жінки в м. Біла Церква, а потім побив її та пограбував

    

Установлено, що у лютому поточного року чоловік, який був неодноразово судимий та звільнений від відбування покарання з випробуванням, переодягнувшись у медичний халат та представившись лікарем, зайшов до квартири, в якій проживала 78-річна жінка в м. Біла Церква з метою заволодіння її майном.

 

Зловмисник вимагав від потерпілої грошові кошти, наносячи руками удари по тілу, та зв’язавши скотчем руки і ноги літньої жінки, заволодів її грошовими коштами в сумі майже 30 тис грн. Після чого, зник з місця злочину.  

 

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури затверджено та скерованого до суду обвинувальний акт відносно 52-річного чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна, вчинене повторно, поєднане із застосуванням насильства, поєднане з проникненням в житло, що завдало значної шкоди потерпілому) КК України.

 

Відтепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2848