Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру та взято під варту двох зловмисників, які молотком забили до смерті свого товариша

    

Установлено, що перебуваючи у закинутому приміщенні теплиці в одному із сіл Васильківського району, троє друзів розпивали спиртні напої, де між ними виник конфлікт.

 

У подальшому, обурившись на словесні образи свого товариша, двоє чоловіків почали наносити йому удари кулаками та ногами, після чого 36-річний раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів проти життя та здоров’я особи чоловік схопив молоток та наніс декілька ударів по голові та тілу потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці злочину.

 

Зловмисників затримано у порядку ст.208 КПК України одразу після вчинення злочину.

 

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури двом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

За вчинене кримінальне правопорушення їм загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2925