Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру старшому офіцеру мобілізаційного відділення Васильківського об’єднаного міського військового комісаріату за неподання декларації при звільненні

    

Установлено, що старший офіцер мобілізаційного відділення Васильківського об’єднаного міського військового комісаріату, у серпні 2017 року звільнився із займаної посади, та будучи відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України "Про запобігання корупції" суб’єктом декларування, а саме військовою посадовою особою Збройних Сил України, достовірно знаючи, про те, що при звільненні зобов’язаний подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, умисно її не подав.

 

За даним фактом Васильківським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури колишньому державному службовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.366-1 (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або позбавленням волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2455