Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області замовник будівництва сплатить до місцевого бюджету понад 6 млн грн коштів пайової участі для розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту

    

Установлено, що у листопаді 2015 року забудовник отримав сертифікат про готовність  об’єкта будівництва – багатоквартирного житлового будинку загальною площею  понад 25 тисяч м2, що знаходиться у смт. Коцюбинське, до експлуатації, однак у порушення вимог містобудівного законодавства, ухилився від укладення з Коцюбинською селищною радою договору про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

 

Прокуратура Київської області звернулась до суду з позовною заявою з вимогою визнати укладеним договір між Коцюбинською селищною радою та замовником будівництва про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Коцюбинське.

 

Завдяки вжитим заходам прокуратури області визнано укладеним договір про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту та поновлено порушені права органу місцевого самоврядування на отримання коштів пайової участі у розмірі понад 6 млн грн.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2912