Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратури Київської області засуджено до 8 років позбавлення волі чоловіка, який викрав 9-річного хлопчика та вимагав за нього викуп у родичів

    

Установлено, що у січні 2017 року 31-річний раніше судимий чоловік, перебуваючи на одній із вулиць у м. Біла Церква, підійшов до 9-річного хлопчика та почав із ним спілкуватись.

 

У ході розмови зловмисник вирішив викрасти малолітнього з метою отримання грошового викупу з його родичів.

 

Так, пообіцявши хлопчику подарувати сноуборд, зловмисник вмовив останнього поїхати до його будинку в смт. Гребінки, на що той погодився. Однак, опинившись у будинку злочинець звязав дитині руки та заклеїв рот клейкою стрічкою.

 

Після чого, залишивши потерпілого у будинку, викрадач повернувся до м. Біла Церква та підкинув записку його родичам з вимогою передати викуп за хлопчика у розмірі 10 тис грн. Однак, цього ж дня у місці для передачі грошових коштів викрадача затримано.  

 

За якісного підтримання державного обвинувачення Білоцерківською місцевою прокуратурою чоловіка визано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників, вчинене стосовно неповнолітніх) КК України.

 

Відтепер зловмисник проведе за гратами 8 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2912