Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області розкрито умисне вбивство жінки, яке здійснив її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння три роки тому, закопавши тіло останньої на присадибній ділянці

    

Завдяки якісному процесуальному керівництву прокуратури Київської області розкрито вбивство жінки 1978 року народження, яке здійснив її співмешканець взимку 2015 року.

 

Установлено, що між співмешканцями виникла сварка під час якої чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підійшов до жінки та задушив останню. Після цього, з метою приховання злочину, чоловік переніс тіло потерпілої на територію присадибної ділянки та закопав.

 

Потерпіла не мала родичів чи друзів, а тому з заявою про її зникнення ніхто не звертався до правоохоронних органів.

 

Під час відпрацювання оперативної інформації встановлено, що до скоєного злочину причетний чоловік 1980 року народження, якого затримано в м. Одеса при скоєнні іншого злочину, а саме крадіжки.

 

Прокуратурою повідомлено про підозру затриманому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

За клопотанням Володарського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

На даний час проводиться судова медична експертиза.

 

Досудове розслідування триває, чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2464