Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За реагування прокуратури Київської області горе-водієві рейсового автобусу, який у м. Бориспіль збив на пішоходному переході двох дівчат, одна з яких померла, повідомлено про підозру та скеровано клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу

    

Завдяки належному контролю та реагуванню прокуратури Київської області водія, який 20 травня поточного року в м. Бориспіль на пішохідному переході здійснив наїзд на двох дівчат, від чого одна з потерпілих померла, затримано в порядку ст. 208 КПК України на місці вчинення ДТП.

 

За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілому) КК України.

 

До суду скеровано клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розглядатиметься у вівторок, 22 травня, о 15:00 годині в Бориспільському міськрайонному суді.

 

Досудове розслідування триває, санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2583